Munkerup, Dronningmølle

Kongens Ø Munkerup

Munkerup, Dronningmølle

Kongens Ø Munkerup ligger 5 km fra Gilleleje, 26 km fra Hillerød og 58 km fra København.

 

Munkerup, Dronningmølle

Kongens Ø Munkerup, der er Danmarks mest moderne behandlingscenter, ligger i naturskønne omgivelser tæt på strand og badevand ved Gilleleje i Nordsjælland.

Kongens Ø Munkerup blev indviet i januar 2013, og er Danmarks mest moderne behandlingssted. Det nye døgnbehandlingssted, der er afløseren for Kongens Ø Arresøhøj, ligger i et smukt naturområde tæt på badevand og strand ved Gilleleje i Nordsjælland.

Kongens Ø Munkerup består af fire bygninger, der hver især er indrettet for at opnå optimale rammer for beboernes trivsel og tryghed.

Plads til begejstring

Udendørsarealer byder på en lang række muligheder for sport, boldspil og lege, og der er alt fra grillsted til drivhus i de hyggelige, åbne og lukkede haver, der er en del af Kongens Ø Munkerup. Mange af beboerne har egen have i forbindelse med deres værelse.

Kongens Ø Munkerup ligger 5 km fra Gilleje, 26 km fra Hillerød og 58 km fra København. Der er gode bus- og togforbindelser flere gange i timen – til og fra Kongens Ø Munkerup.

Moderne indretning

De fire bygninger er moderniserede, og to af dem er i flere plan.

Hovedbygningen (bygning 1) rummer værelser til beboerne, reception, modtagelse, hovedkøkken og administration. Bygning 1 har også fællesstuer med en stor terrasse ud til stor lukket og hyggelig have. Der er god havudsigt fra bygningen.

Bygning 2 rummer beboernes værelser til den stoffri behandling, og mange små fællesrum. Bygning 3 består af mange fælleslokaler og køkken, og det er her afgiftning og stoffri primær behandling finder sted. Det er også her vores døgnvagter holder til. Bygning 4 er vores aktivitetshus.

Værelser

Ikke to værelse på Kongens Ø Munkerup er ens, og vore beboere opfordres derudover til at sætte sit eget præg på værelserne, så de kan føle sig hjemme. Mange af værelserne har terrasse og egen have. Der er nye små og store køkkener til beboerne i forbindelse med værelserne.

Der er fladskærms tv på alle værelserne – et til hver beboer.

Bygninger og indretning er børne- og handicapvenlige.

Her finder du Kongens Ø Munkerup

Vis stort kort

 

Sådan kommer du i stoffri behandling hos Kongens Ø

Kontakt din kommune og tal med en misbrugskonsulent eller en sagsbehandler.
Spørg om mulighederne for at komme i døgnbehandling.

Du kan også kontakte os direkte, så kan vi guide dig.

 

Er du i tvivl om noget, kan du altid kontakte os på 48 71 21 90

Kontakt os

For overordnede spørgsmål kan du kontakte os på info@kongensoe.dk.

Munkerup Strandvej 57, DK-3120 Dronningmølle