+45 48 71 21 90 info@kongensoe.dk

Misbrug, dårligt helbred og svære sociale udfordringer!

DET HANDLER OM MENNESKER

Har du brug for at få hjælp til at få dit liv tilbage på sporet?

Vi kan skærme dig for en tid og hjælpe dig i gang!

Det vi kan tilbyde dig er

Kongens Ø´s omsorgstilbud tilrettelægges ud fra den enkelte beboers individuelle behov og er en kombination af gruppe- og individuelle samtaler.

Kongens Ø Omsorgstilbud skal sikre medicinsk stabilisering, fysisk, psykisk og følelsesmæssig forbedring, udvikling af sociale færdigheder, stresshåndtering, mønsterbrydning, (gen-) opbygning af relationer til familie, øvrigt netværk og relevante myndigheder.

Om behandlingen i omsorgstilbuddet

Vi lægger ikke noget pres på beboerne i omsorgsgruppen – der er fokus på omsorg og der er også her en kærlig tilgang til beboerne. Vi lægger  vægten på beboernes egne formulerede behov. Vi tager udgangspunkt i det vedkommende har brug for at vi kigger på ´lige nu´. Filosofien er, at man har lov til at være syg af sit misbrug, indtil man får det bedre.

Velvære er en vigtig del af omsorgsbehandlingen i form af sund mad, søvn, frisk luft NADA-akupunktur, meditation, ´social-ture´ ud af huset, mv.

Mange, der kommer i omsorgsbehandling i Munkerup, har ikke passet på sig selv i meget lang tid. De er ofte svært udfordrede af misbrug, dårligt helbred og svære sociale problemstillinger. Derfor er der brug for at blive bygget op igen og få nogle nye gode vaner.

Samtaler med læge og behandlere er en del af omsorgstilbuddet til beboerne. Hvis det er nødvendigt, kan tandlæge, psykiater, fysioterapeut, socialrådgiver, advokat eller andre blive inddraget i forløbet.

Sådan kommer du i omsorgsbehandling på Kongens Ø

Kontakt din kommune og tal med en misbrugskonsulent eller en sagsbehandler.
Spørg om mulighederne for at komme i vort omsorgstilbud.

Du kan også kontakte os direkte, så kan vi guide dig.

 

Er du i tvivl om noget, kan du altid kontakte os på 48 71 21 90

Kontakt os

For overordnede spørgsmål kan du kontakte os på info@kongensoe.dk.

Munkerup Strandvej 57, DK-3120 Dronningmølle