+45 48 71 21 90 info@kongensoe.dk

Afgiftning & stabilisering

DET HANDLER OM MENNESKER

Afgiftning/stabilisering

Kongens Ø Afgiftning/Stabilisering er et medicinsk og terapeutisk tilbud, der skal skabe bedring, og udfase misbrug af stoffer og rusmidler.

Kongens Ø Afgiftning/Stabilisering er en kombination af terapi, individuelle samtaler og gruppesamtaler i stærke sociale fællesskaber. I behandlingen inddrages klienten i nedtrapningsplanen med løbende evaluering, ligesom der motiveres til opbakning om stoffri beslutning.

Relationer

Kongens Ø tager udgangspunkt i det enkelte menneskes samlede situation. På den baggrund inddrages efter behov, og gensidig aftale, relevante myndigheder, familie, relevante fagpersoner som f.eks. socialrådgivere, læger og psykiater.

Formål

Kongens Ø Afgiftning/Stabilisering har til formål at opnå: Udfase medicin og andre stemningsændrende stoffer, fysisk forbedring, psykisk og følelsesmæssig forbedring, introduktion til stoffri behandling hos Kongens Ø eller hos en kollega eller kommune.

Pris

Pris for døgnbehandling                                                                    DKK 1.662,00 pr. døgn

Inkl. kost, logi, transport, medicin, individuel rådgivning om sociale og økonomiske forhold, materialer, udflugter m.v. Excl. visse typer medicin, speciallægeerklæringer og lommepenge.

Sådan kommer du i stoffri behandling hos Kongens Ø

Kontakt din kommune og tal med en misbrugskonsulent eller en sagsbehandler.
Spørg om mulighederne for at komme i døgnbehandling.

Du kan også kontakte os direkte, så kan vi guide dig.

 

Er du i tvivl om noget, kan du altid kontakte os på 48 71 21 90

Kontakt os

For overordnede spørgsmål kan du kontakte os på info@kongensoe.dk.

Munkerup Strandvej 57, DK-3120 Dronningmølle