+45 48 71 21 90 info@kongensoe.dk

Tilbagefalds-behandling

DET HANDLER OM MENNESKER

Tilbagefaldsbehandling

Tilbagefaldsbehandling er et terapeutisk tilbud, der skal styrke og udvikle viljen til et liv uden stoffer.

Kongens Ø Tilbagefaldsbehandling gennemføres i stærke sociale fællesskaber, og er sammensat af daglige praktiske rutiner, foredrag, temamøder med relevant indhold, undervisning, gruppeterapi, individuelle samtaler, udflugter, sport og leg. Kongens Ø Tilbagefaldsbehandling er delvist inspireret af principperne i 12-trins modellen.

Relationer

Kongens Ø tager udgangspunkt i det enkelte menneskes samlede situation, og veje til at komme videre efter tilbagefald. På den baggrund inddrages der, efter behov og gensidig aftale, relevante sociale myndigheder, familie, relevante fagpersoner som f.eks. socialrådgiver, psykiater og jobvejleder m.v.

Formål

Kongens Ø Tilbagefaldsbehandling har til formål at opnå: Udvikle og vedligeholde en stoffri tilværelse, øget selvværd, stresshåndtering, mønsterbrydning, afklaring af værdier, afklaring af interesser, fysisk og psykisk stabilitet, fundament til at fastholde og udbygge gode relationer til familie, venner og myndigheder, motivation til arbejde eller uddannelse og genintegration i sociale netværk.

Pris

Pris for døgnbehandling                                                                                                 DKK 1.662,00 pr. døgn

Inkl. kost, logi, transport, medicin, individuel rådgivning om sociale og økonomiske forhold, materialer, udflugter m.v. Excl. visse typer medicin, speciallægeerklæringer og lommepenge.

Sådan kommer du i omsorgsbehandling på Kongens Ø

Kontakt din kommune og tal med en misbrugskonsulent eller en sagsbehandler.
Spørg om mulighederne for at komme i vort omsorgstilbud.

Du kan også kontakte os direkte, så kan vi guide dig.

 

Er du i tvivl om noget, kan du altid kontakte os på 48 71 21 90

Kontakt os

For overordnede spørgsmål kan du kontakte os på info@kongensoe.dk.

Munkerup Strandvej 57, DK-3120 Dronningmølle