Vores stoffri behandling

Kongens Ø stoffri behandling er et døgntilbud, der er godkendt efter SEL § 101 og 107. Stoffri behandling har fokus på at skabe tryghed og ro.

Kongens Ø stoffri behandling er et døgntilbud, der er godkendt efter servicelovens (SEL) paragrafer 101 og 107. Stoffri behandling har fokus på at skabet tryghed og sikkerhed.

Behandlingen udføres i et afskærmet miljø med fokus på at skabe rammer, som giver dig tryghed og sikkerhed.

Der er 20 pladser i to stoffrie behandlingsafdelinger og beboerne fordeles i to grupper. Du følger som regel den samme gruppe i hele din behandlingsproces. Grupperne sammensættes med fokus på at maksimere behandlingen for dig og de øvrige beboere. I behandling indgår flere behandlingstilbud:

  • Nedtrapning
  • Stoffri primær behandling
  • Tilbagefaldsbehandling
  • Parbehandling
  • Behandlingspraktik/observationer
  • Alternativ afsoning

Længden af et behandlingsforløb varierer, afhængig af hvad du er visiteret til. En behandling kan ligeledes bestå af flere bevillinger, hvilket afhænger af den visiterende kommune.

Vores medarbejdere har flere års erfaring med stoffri behandling, misbrug og afhængighed, og er eksperter i at samarbejde og skabe personlige relationer. Du er med til at tilrettelægge din behandlingsplan og i fællesskab sørger vi for, at du finder dig godt til rette i din behandlingsproces. Vores mål for dig er et liv uafhængigt af rusmidler, hvor du fungerer godt igen.

Hos os møder du andre, som er i akkurat samme situation som dig. Fælles for jer alle er, at I ønsker at starte et ny liv uden rusmidler. Sammen kan I støtte hinanden i ønsket om og kampen for en ny uafhængig tilværelse. Du vil opleve, at det kan lade sig gøre – og det er lettere end du tror.

Undervejs i forløbet kan du få brug for en hjælpende hånd – Kongens Ø medarbejdere er på stedet døgnet rundt, og står altid parat til at hjælpe dig. Vi kender til dine udfordringer og har hjulpet mange før dig – du skal blot række hånden ud og lade os hjælpe dig. Velkommen til Kongens Ø. Har du nogle spørgsmål, er du altid mere end velkommen til at kontakte os. Du kan ringe +45 48 71 21 90 – eller mail info@kongensoe.dk.

Lovgrundlag: Serviceloven (SEL) § 101 og § 107

Tidligere artikel
Næste artikel
Relateret indhold

Andre læser

Historien

Kongens Ø slog dørene op for de første borgere, den 23. november 1994. Det...

Lovgrundlag: Serviceloven (SEL) § 110

Kongens Ø tilbyder akut midlertidig bolig og social støtte efter Serviceloven (SEL) § 110. Kongens...

Kongens Ø på besøg hos justitsminister Peter Hummelgaard

KØBENHAVN: Vores Morten Egeskov har været til møde med Danmarks justitsminister Peter Hummelgaard om...

Lovgrundlag: Serviceloven (SEL) § 101 og § 107

Lovgrundlag for Kongens Ø stoffri behandling, er servicelovens SEL § 101 og § 107,...